ΑΥΓΑ


ΑΓΡΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΓΑ
Άγρια Σπαράγγια




ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:
1 Ματσάκι-σπαράγγια άγρια.
3 αυγά-μεγάλα.
Αλάτι και πιπέρι.
Λάδι για το τηγάνι.
1 Λεμόνι.

ΠΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ:

Κόβουμε και κρατάμε το τρυφερό μέρος απ' τα αγρέλια.
Τα πλένουμε καλά και...
Βάζουμε μια κατσαρόλα στη φωτιά με νερό να βράσει.
Όταν κοχλάσει το νερό τα ρίχνουμε μέσα
να βράσουν για λίγο.
Τα αφαιρούμε και τα βάζουμε στο τρυπητό
να στραγγίξουν καλά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι ελιάς
και τα τηγανίζουμε ελαφρώς.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά
με αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε.
Αφαιρούμε το περιττό λάδι απ' το τηγάνι.
Ρίχνουμε μέσα τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Όταν ψηθούν καλά τα αυγά...

Σερβίρουμε..και...
με λίγες σταγόνες λεμόνι...
...αν θέλουμε.

*** Γίνεται και με ήμερα σπαράγγια.***

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου